پایگاه تخصصی هنر های رزمی

پایگاه تخصصی هنر های رزمی

هنرهای رزمی را کاملا علمی و حرفه ای بیاموزید
پایگاه تخصصی هنر های رزمی

پایگاه تخصصی هنر های رزمی

هنرهای رزمی را کاملا علمی و حرفه ای بیاموزید

سال جدید را با برنامه ریزی دقیق تر و اراده راسخ شروع کنید

سال جدید را با برنامه ریزی دقیق تر و اراده راسخ شروع کنید

اگر شما خواستار آنید که در سال جدید به اهدافتان برسید ابتدا باید نگاهی به عملکرد فعالیت ورزشی تان در سال گذشته داشته باشید.

بیاندیشید که در سال 87 نحوه عملتان در پیشبرد اهدافتان چگونه بود یعنی به چند درصد اهدافتان رسیدید؟

حتی اگر امسال اولین سالی باشد که می خواهید با برنامه ریزی تمرین کنید هیچ اشکالی ندارد. تنها کافی است یک برنامه ریزی دقیق و جامع داشته باشید. اما باید این برنامه ریزی کاربردی باشد. ویژگی یک برنامه موفق منعطف بودن آن است بدین معنی که در موارد ضروری یک راه کاری برای آن مشکل تعریف شده باشد. اما مشکلات معمولی را برای شروع در نظر داشته باشید.

فرمول موفقیت:

(برنامه ریزی + مطالعه + هدفمندی )× پشتکار و تلاش =  موفقیت و سعادت

در سال جدید از گذشته عبرت بگیرید و راههای تکراری مضر را در پیش نگیرید و از دیگران در هر شرایطی مشورت و کمک بخواهید.

در ابتدا یک برنامه ریزی بلند مدت را طرح ریزی نمائید و آن را با یکی از دوستانتان یا اساتیدی که به آنان اعتماد کامل دارید ، نشان دهید و در بهبود و کامل تر کردن آن از دیگران کمک بخواهید. این برنامه باید به کلیات اشاره داشته باشد. خلاصه و مفید باشد. اهدافتان را در آن در نظر بگیرید و سعی داشته باشید که از اهدافتان دور نشوید. سعی کنید که اهدافتان شفاف باشد زیرا در آینده دچار سردرگمی خواهید شد . همین طور از کثرت اهداف بپرهیزید زیرا باعث عدم تمرکز کافی بر روی اهداف اصلی می گردد.

بعد از این کار اهداف کوتاه مدت خود را که همان اهدافی هستند که در زمان کمتری به آنها دست پیدا خواهید کرد ، را در ذهن خود تجسم کنید سپس آن را مکتوب کرده و هر از چندگاهی به آن نگاه کرده و آن را مرور کنید. این اهداف باید در راستای رسیدن به اهداف بلند مدت باشند نه اینکه ما را از اهدافمان دور کنند. سعی بر آن داشته باشید که این برنامه ها را در پروسه های زمانی دو یا سه ماهه تبیین کنید.

در انتها نیز برنامه کوتاه مدت است که شامل برنامه هفتگی و روزانه است . این برنامه باید دقیق و جامع بوده و همین طور عملی و کاربردی سعی داشته باشید که این برنامه ها خیلی فشرده نباشند زیرا سبب دلزدگی و خستگی مفرد گشته و شما را از رسیدن به اهدافتان باز می دارند.

خیلی بیش از حد به جزئیات نپردازید . سعی کنید از جملات کوتاه و بعضا تک کلمه ای استفاده کنید زیرا این کار باعث فعالیت ذهنی می گردد و شما را از یک نواختی در می آورد. توجه کنید که برنامه باید متنوع باشد به این صورت که هر از چندگاهی برنامه را در جهت مثبت شدن و مفید تر شدن تغییر دهید. این کار به شما شادابی می بخشد.

برنامه را در جلوی چشمانتان قرار دهید به طور مثال بر روی آینه و یا درب اتاق و...

در انتها توصیه می کنم که از تکنیک های آینه نیز استفاده کنید که در مقالات آتی به آنها بیشتر می پردازیم.

با آرزوی موفقیت برای شما

مهندس حسین یوسفی

محقق و مدرس هنرهای رزمی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد